Om oss

img_1975copy

Nina heter jeg, de to herlige hundene som denne siden handler om er jeg så heldige å få kalle mine.

Jeg ble utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole våren 2011. Etter en kortere periode på smådyrklinikk, jobber jeg nå i Mattilsynet. Mitt hovedarbeidsområde er dyrevern smådyr – jeg stortrives i jobben!

Jeg er også utdannet hundeinstruktør i regi Lundqvist Hundeskole. Utdannelsen går over tre semestere. Jeg er veldig opptatt av hundens adferd og hva vi som eiere kan gjøre for å gi våre små venner et innholdsrikt liv :)

Da Tia kom til meg i 2008 var jeg fast innstilt på at utstilling ikke var noe for meg. Gry klarte likevel å dra oss med på noen valpeshow og da var det gjort. Jeg ble bitt av basillen, og nå finner man meg på utstillinger landet rundt – jeg er også observert rundt ringen i utlandet 😉 Jeg synes det er en utrolig morsom hobby, og jeg har fått mange gode venner i DP-miljøet. Det var utrolig gøy å få Tia til norsk og svensk utstillingschampion – jeg gleder meg til å prøve å få til det samme med lille Caramel :)

Hvis du har noen spørsmål om hundene mine, eller lurer på noe om hund generelt, er det bare å ta kontakt: nina@tiasverden.com