LVJV-15 Tarattus Caramel BIM med CERT i Backamo

backamo

Lørdag 22.august dro Caroline og jeg til Backamo i Sverige, det var utstilling på gang 😉 Vi var kjempeheldige med været, solen strålte og det var varmt! Jeg var som vanlig kjempenervøs før vi skulle inn i ringen, godfølelsen var ikke helt på plass. Men det hadde jeg ingen grunn til, Caramel klasket til og ble beste tispe med CERT (jippi!) og BIM for Leif Lehmann Jørgensen!!! Hurra for verdens fineste lille Caramel :) :) :) Gratulerer også til Caroline for 2.beste tispe med resCERT på Tarattus Aaliyah.  Siden vi ble BIM, kunne vi dra hjemover igjen ganske tidlig, og det var ikke så dumt ettersom Caroline og jeg hadde lånt hytta til mamma og Ivar den helgen. Vi dro derfor innom Strømstad og fikk med oss litt harryhandel, så fant vi solsengene på hytta og koste oss. Badet gjorde vi også, vi var kjempeheldige med været :) Tusen takk for en kjempefin tur Caroline! Dette må bli tradisjon 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *