Sommerferien 2015

IMG_0119_edited-3Sommerferien 2015 er over og ukene har flydd! Siste uken har vi kost oss på hytta, og både tobeinte og firbeinte har nytt late dager med tur på stranda. Litt bading har det også blitt på oss alle sammen :)

Jeg har tatt masse bilder, og kommer nok til å bruke litt tid på å pløye gjennom alle. Noen har jeg likevel fått lagt til i albumet for august 2015, ta en titt da vel! Jeg kommer til å legge ut flere bilder etterhvert.

I morgen er det tilbake til hverdagen, skal egentlig bli litt godt det også. Men jeg mistenker at Tia og Caramel ikke er like begeistret for det. De har jo hatt luksusen av å ha mamma og pappa hjemme sammen med dem hver eneste dag – og det er jo den beste ferien 😉

IMG_0172_edited-2 IMG_0053_edited-1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *