Suri BIR og sitt første CERT :)

Suri har blitt stilt mye i høst uten at jeg har vært flink å oppdatere her. Det startet fint i juniorklassen, men i det siste har det gått så som så. Jeg hadde egentlig gitt litt opp, men i går snudde det :) Suri gikk inn og ble beste tispe og fikk dermed CERT. Hun ble også BIR!!! Fantastisk :) :) :) Dette var bare så utrolig overraskende og vanvittig gøy!!! Hun var faktisk den eneste av alle påmeldte dvergpinschere som fikk CK! Wohoo :)

Dommer var svenste Britta Roos-Börjeson:

” Feminin, utm typ og storlek. Bra fremstell ock backstell. Utm hovud. Ganska stora runda ögon. Veltecknat. Kunne hatt ngt sterkere mellomhand. Bra kropp for storleken. Rør seg med bra steglengd. Visar (?) seg trevligt.”

Kan ikke klage på den kritikken!

Caroline var snill og syntes det var greit å vente på gruppefinalene. Suri viste seg ikke bra i oppsamlingsringen – hun ville ikke stå foran dommeren i det hele tatt 😉 Vi har mye å trene på der, hehe… Men… Dommeren må ha likt noe med henne, for Suri ble faktisk plukket ut blant de seks beste i gruppe 2 :) Moro å få vist henne frem litt ekstra! Dessverre ble hun ikke plassert, men pytt pytt. Dette var bare en helt utrolig morsom opplevelse!!!

Tusen takk for alle gratulasjoner, det blir jeg så glad for :)

PS: jeg har nå oppdatert alle utstillingene til Suri 😉 Det var litt av en jobb, hehe… Holder på med Tia sine nå, og jeg skal også prøve å oppdatere Suri sin side :) det går sakte fremover..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *