Lenge siden sist

Nå var det fryktelig lenge siden jeg har skrevet noe her inne…. Jeg har vært aktiv på min egen blogg (ninamalmberg.wordpress.com), men jeg mistet litt lysten til å være aktiv her inne etter at Pus ble borte i høst :( Nå har jeg derimot fått tilbake lysten og håper jeg kan være flink og oppdatere mer her inne :) Dessverre har jeg glemt hvordan jeg går inn og endrer header til denne siden, håper Lars Olav forbarmer seg over meg og kan hjelpe meg snart 😉

Siden sist har Suri blitt 1 år!!! Hipp hurra for lille rare hunden min ♥♥♥ Jeg har tatt noen bilder av henne i dag, hun bærer preg av å være unghund og er nok litt hengslete og tynn, ,men jeg synes likevel hun er en flott liten hund :) På My Dog tidligere i januar ble hun målt til 26,5 cm – en kjempefin høyde synes jeg :) Gleder meg til å se hvordan hun vil gjøre det videre i utstillingsringen!

Vi har vært på mange utstillinger siden sist, og jeg har en STOR jobb foran meg med å oppdatere med kritikker og resultater…. Sukk…. Jeg skulle vært flink og gjort det fortløpende! Jaja, da har jeg noe å gjøre fremover 😉 Det kommer altså kritikker fra høstens utstillinger snart :) Det jeg kan si er at Suri så langt har gjort det mye bedre enn sin mor da Tia var på den alderen :) Suri har fått flere ck, plassert seg i beste tispeklasse OG fått et reserve CERT! Ikke verst av den lille snuppa mi!

Og så har vi denne vakre snuppa da ♥♥♥ Min fineste lille Tia sparket virkelig fra seg i 2011!!! Hun gjorde det faktisk så bra at hun ble ÅRETS UTSTILLINGSTISPE 2011 og nr 2 på ÅRETS HUND 20111!!!!!! Fy søren, så stolt jeg er!!!!!! Hun er verdens vakreste og herligste hund spør du meg ♥♥♥ :)

Sånn, nå skal Suri, Tia og jeg kose oss på sofaen og nyte siste rest av helgen!

2 thoughts on “Lenge siden sist

  1. Gratulerer med dagen til Suri og gratulerer igjen med årets utstillingstipse 2011!
    Skal ikke se bort ifra at vi skal få fikset headeren på siden din :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *