Valpeshow Åsnes og NKK Kristiansand

På lørdag var det valpeshow på Åsnes sykehjem og Gry og jeg stilte opp klare som 2 egg :)  Gry skulle stille Tellus og jeg skulle stille Suri. Vi trodde egentlig at det bare var oss 2, men det var en etterpåmelding så det var 2 tisper i Suri sin klasse. Tellus gikk inn i ringen og imponerte dommeren. Han viser seg så fint den gutten! Suri var en flink liten valp, men hun ble for uferdig for denne dommeren og  ble slått av den andre tispen som var 3 uker eldre. Pytt pytt 😉 Fikk fin kritikk og det var en kjempefin trening for lillegull – dommeren var så flink med valpene! (godt er det for vi skal visst stille for Mette Tufte igjen på lørdag, hehe)  I BIR/BIM var det Gry og Tellus som trakk det lengste strået, HURRA!!! Gratulerer så mye Gry!!!

Vi ventet selvsagt på gruppen og Tellus viste seg atter en gang flott. Dessverre ble han ikke plassert i gruppen – det var kun de store hundene som nådde opp 😉

Vi prøvde oss også på Match-show på lørdag, utrolig moro! Tellus gikk videre i første runde, det gjorde også Suri :) Vi slo ut en voksen liten langhåret sak (husker ikke hvilken rase) – det syns jeg er riktig så bra av en liten valpetass! I neste runde gikk vi mot en voksen mops og da måtte vi se oss slått gitt :lol:

Tusen takk for en kjempekoselig tur, Gry!

Kritikken til Suri ligger under hennes resultatside :)


Samme dag var Tia i ringen på NKK Kristiansand. Dommren likte Tia, men ikke godt nok. Tia ble sist i championklassen, men med CK og endte som nr 5 i beste tispeklasse (dvs akkurat ikke plassert). Det var vel bare å forvente at det ikke skulle gå like bra enda en gang :) Det har jo virkelig gått vår vei det siste, så jeg regnet med at det måtte ta slutt 😉

Tusen takk for at du viste Tia for meg, Ellen! Du må gjerne gjøre det igjen!!!

Kritikken til Tia finnes under hennes resultatside :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *