Det går så det suser for Tia i utstillingsringen om dagen!

Forrige helg var det dobbeltutstilling på Letohallen og både Suri og Tia stilte begge dager. Suri viste at hun fortsatt er veldig ung og selv om hun stod greit til tider må vi øve mer på å gå pent 😉 Hun ble nr 2 i klassen på lørdag for dommer Alfredo Alessandri selv om han syns hun hadde for stor valpemage (hørt på makan!!!), søndag ble hun nr 3 i klassen for dommer Lars Adeheimer. Bedre lykke neste gang :) Tia var eneste championtispe begge dager og hun falt i smak hos begge dommerene :) Fiiine jenta mi det! Hun ble beste tispe og BIM begge dager, wohoo!!! Ani ble BIR på lørdag og BIG, gratulerer så mye! På søndag var det Mais til Tangetoppen som ble BIR, BIG og BIS-2 – gratulerer så mye! Kritikkene til mine to vakringer finnes under deres resultatsider! Til slutt må jeg jo ha skrytebilder, BIR/BIM bilder fra begge dager. Tusen takk for bildene, Marte!

Imorgen skal Tia inn i ringen igjen – hun er med Yoshi, Ellen og Lars Olav til NKK Kristiansand! Jeg vet Ellen gjør en strålende jobb med Tia, men jeg blir så nervøs når jeg ikke er der selv…! Tvi tvi, og lykke til Ellen!!! Jeg heier på dere her hjemme :)

Suri skal også inn i ringen – det blir valpeshow imorgen også. Jeg gleder meg!

God helg alle sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *