Agility

Oj oj oj, jeg er virkelig i bloggemodus i dag. 3 innlegg på samme dag er vel rekord tror jeg… Det har skjedd så mye denne høsten og siden jeg har gått og ventet på denne løpetiden har ikke Tia og jeg deltatt på noen fast agilitytrening. Heldigvis har vi en liten hage og en del eget utstyr, må ikke la alt gå i glemmeboken 😉 Planen er jo å ta det opp igjen når Tia har hatt valper! I dag har vi trent litt på slalåm og vippe. Tia har alltid slitt litt med vippa – det er litt skummelt når den slår i bakken. Men det går så utrolig mye bedre nå som vi har en egen vippe og kan få mengdetrening så det holder 😀 Hun er også utrolig flink og stopper på feltet og gir meg full kontakt før hun går av vippa – flinke jenta mi det 😀 😀 :mrgreen:

Jeg kjøpte vippa for en god pris via jobben, er kjempefornøyd!

Den har et godt sklisikkert materiale:


Pus ble litt nysgjerrig på hva vi drev med og ville også teste vippa :

Jeg var litt skeptisk til at en slik “hjemmevippe” skulle være følsom nok for så små hunder som dvergpinschere, men det er den altså – selv katter kan bruke den 😉 Hehe…2 thoughts on “Agility

  1. Den vippen så bra ut. Kanskje du kunne invitert over meg og Åse en dag så kunne vi fått prøvd den litt? Yoshi klarer vippa bra, men Nadia sliter helt ekstremt. Den vippen så bedre ut en den vi normalt trener på siden den er så glatt!

  2. Bare å komme det vettu :) Vippen står nå her i hagen den 😉 Tia har også slitt med vippen, men det hjelper nå altså – moro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *