Portretter

I dag sov vi lenge :) Det er faktisk ganske mange helger siden jeg kunne sove til jeg våknet av meg selv, sånn er det når man er hektet på utstilling 😆 Etter frokost tenkte jeg å ta med meg Tia en tur i skogen, men innså at det var et veldig fint fotolys akkurat da. Så da dro jeg fram kamera og diverse utstyr og knipset i vei! Kunsten er vel å begrense seg, men det er ikke jeg så flink til 😎 Derfor ligger det nå maaaange bilder i et eget album under Bilder. Dessverre har de tapt seg litt i kvalitet under overføringen siden jeg måtte forminske de litt, men pytt pytt. Tia er like vakker uansett 😀

Turen i skogen ble litt senere enn først planlagt, men den ble kjempefin uansett! Frisk og deilig luft – og heldigvis hadde alle småbarnsfamiliene trukket hjemover, hihi… Tia løp løs og storkoste seg! Vi hadde også litt trening underveis; Tia fikk trent balanse på et tre som hadde veltet overende, mye aktiviseringsøvelser og godbitsøk i lyngen 😀 Hun fikk også trent de små grå samtidig som hun fikk trent balanse/koordinasjon da jeg la godbiter på toppen av en stoor stein og sa “værsågod”. Da var det bare for snuppa å finne en løsning på hvordan hun skulle få tak i godbitene. Hun brukte en stund på å skjønne at ved å gå rundt steinen var det en mulighet for henne å hoppe opp og så balansere seg opp til toppen hvor godbitene var. Tok litt tid, men hun klarte det hun 😀

Som dere sikkert skjønner har vi altså hatt en super søndag og er klare for å ta fatt på en ny uke :)

2 thoughts on “Portretter

  1. Super fint bilde av en super fin Tiamor :smile:
    Hehe ja du har nok sett det ene før ja, så da forstår du at jeg liker Tia sitt godt 😉 Håper du kan ta noen portretter av mine to en gang også, for du er en super flink fotograf 😛

  2. Tusen takk :) Var gøy å prøve seg med lys bakgrunn også, endelig fikk jeg det til sånn passe! Jeg tar gjerne bilder av snuppene dine vettu – syns jo det er veldig gøy å ta bilder :) Meeen, jeg er fortsatt veldig på “prøve-og-feile” så ingen garantier for hvordan bildene blir altså… Hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *