Ut på tur, aldri sur

Jeg hadde som sagt planer om å komme meg ut i skogen i går for å gå tur med Tia.  Det ble dessverre ikke noe av det, vi endte opp med å gå rundt Østensjøvannet istedet. Det er en fin tur, men vi valgte feil tidspunkt. Det krydde av syklister og joggere så det ble litt slitsomt å passe på at vi ikke var i veien for syklistene (som kommer i altfor stor fart… 👿 ) Derfor tenkte jeg at det skulle bli tur i skogen i dag! Til min store skuffelse våknet jeg av at regnet høljet ned. Jeg bestemte meg for å se an litt i håp om at det skulle lette – men det bare fortsatte å regne. Så da ble det til å ta fram fjellstøvler, regnjakke og regnbukse –  jeg ville ut i skogen i dag 😎 Det ble en våt fornøyelse den første halvtimen, det virkelig øste ned! Tia var sånn passe fornøyd med at jeg dro henne med ut i slik pøsevær, men heldigvis sluttet det å regne da vi var ute i skogen og solen tittet til og med fram 😀 Det ble en finfin tur dette her! Tia storkoste seg og fløy hit og dit – badet litt i gjørme og plasket rundt i bekkene regnet hadde laget på stiene 😀

Jeg hadde med meg kompaktkamera og fikk knipset litt:

1 stk våt hund 😆

Søtnosen 😀

Veldig glad vi kom oss ut i dag :) Men et lite tips til andre som vurderer å gå ut ; ha på høye støvler, jeg plumpet skikkelig noenganger og hadde vært klissbløt dersom jeg ikke hadde hatt på meg fjellstøvlene…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *