Kjede seg

Felizia og Brilliant har dratt hjem til Gry og det er ganske stille her. Tror Tia syns det var litt deilig å få huset for seg selv igjen, samtidig kjeder hun seg litt om dagen. Været er ikke på topp og det blir mindre tid ute enn jeg hadde ønsket. I dag ser det ikke så verst ut, så håper vi får tatt en tur i skogen 😀 Neste uke begynner vi på Videre Hverdag med Lundqvist igjen – gleder meg! Tia fortjener mye aktivisering 😀

One thought on “Kjede seg

  1. Ja, det var en lang tur. Og det bare fortsatte å ikke gå min vei resten av kvelden også.

    Blir med til Bjerke på lørdag, gleder meg til å se dere igjen. På søndag skal jeg ta videregående innedel hos Lundqvist, så blir ikke med. Men det blir helt sikkert koselig på lørdag, gleder meg allerede 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *