Autoriserte Hundedommeres Forening

I går hadde dommerforeningen sin første utstilling. Den var på Exporama, og vi var selvfølgelig tilstede 😆  Jeg var ganske nervøs siden det er over 1 mnd siden forrige utstilling. Men jeg klarte likevel å finne roen, kanskje litt for mye. Tia var nemlig ikke like “på” som hun pleier å være. Hun jobbet bra altså, men hun var liksom litt uoppmerksom og ikke like “tia” som hun pleier. Håper det tar seg opp til neste uke :)  Det gikk ikke helt som håpet i går og vi endte som 1uk, 2 ukk og HP. Dette er hennes 11 HP – er det mulig? Vi vil ha ck… Jaja, bedre lykke neste gang!

Dagens kritikk, dommer Wera Hübenthal:

“23mnd. Feminint hode med utmerket uttrykk. Utmerket hals, bra overlinje når hun står. Litt kort brystben, ellers bra kropp. Velvinklet bak. Skulderen kunne vært litt bedre tilbakelagt. Mellomhendene er litt svake. Beveger seg meget bra, men skyter ryggen litt opp. Utmerket pels, farge og temperament.”

Haha, er så fornøyd med “utmerket pels” – hun har jo hatt en reaksjon på Exspot og jeg var VELDIG nervøs for hva dommeren ville si om paplene hun fortsatt har i venstre lyske. Det var tydeligvis ikke noe å bekymre seg for 😎 Det er bra for jeg var rimelig bekymret for at dette skulle ødelegge Oslo Double neste helg… Så nå får vi bare håpe at huden blir bedre for hver dag slik som den har gjort hittil :mrgreen:

Flink til å stå pent er hun i alle fall, det kan ingen ta ifra oss 😉  (foto: L.O.Torvik)

Yoshi var også i ringen i går og gjorde det som vanlig veldig bra. 1 uk, 1 ukk, CK, 1BHK, CERT og BIM – gratulerer! Jeg vil også vinne snart 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *