Helg

Klørne er klippet – fredagsroen kan senke seg 😉 Vi har som fast rutine å klippe klør hver fredag. Greit å ha en fast dag, hvis ikke hadde det bare sklidd ut, det er jeg sikker på! Tia syns ikke det er det beste her i verden, men vi får det nå til på et vis 😆

I morgen er det agilitykurs regi Stovner Hundeklubb som står for tur. Dessverre kan ikke Tia bli med pga løpetid, men jeg har vært så heldig å få låne Nadia 😀 Tuusen takk, Åse! Greit å ha en hund å jobbe med, kan bli litt kjedelig å sitte i en stol og se på en hel helg, hehe… Blir spennende å se hvordan de trener, jeg er jo litt sær på hvordan jeg vil trene hund så jeg har tenkt å stå på mine krav 😆

Ellers må jeg skryte litt av oss. Vi var på joggetur rundt Østensjøvannet før frokost i dag også! Tjohoo!!! Frode ble også med denne gangen, moro 😀 (vi behøver ikke nevne hvor latterlig støl jeg ble etter onsdagens joggetur 😉 )

Vi har også rukket å trene litt til på slalåm i dag. Det går saaaaaakte men sikker framover. Jeg er fast bestemt på å ikke gå for fort fram denne gangen, jeg vil ikke få en halvgod slalåm! Vi er snart klare for å legge til 2 pinner så vi totalt er oppe i 4. Må bare terpe litt mer på navnsettingen på 2 pinner først 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *