Første joggetur

I dag har Tia vært på sin første joggetur ( og jeg på min første på mange år, huff…) Hun har blitt såpass voksen nå at jeg føler det er forsvarlig å gjøre litt mer fysisk anstrengende ting nå. Planen er å begynne å sykle i løpet av sommeren, men tenkte det var greit å begynne med jogging. Siden jeg er i elendig form er det jo ingen fare for at jeg skal slite henne ut 😆   Så i dag har vi imponert litt og jogget rundt Østensjøvannet FØR frokost 😀 😯   Tia syns det var litt rart å ikke kunne stoppe ved hver tust, men det tok ikke lang tid før hun tok poenget og løp i fint trav ved siden av meg – kan kanskje komme godt med mpt utstilling også dette her 😀   Da vi hadde kommet oss halvveis rundt vannet så jeg brått noe som hoppet og spratt på jordet ved siden av “turveien”. Det var en rev på musejakt! Den hoppet høyt og stupte ned i snøen. Den var supereffektiv – fikk tatt flere mus/rotter i løpet av de par minuttene jeg ble stående for å se på. Den var mye større enn det jeg kan huske rever pleier å være. Prøve å filme litt med mobilen, men jeg har jo den gamle nå så kvaliteten ble helt elendig. Siden reven var såpass nærme oss ble jeg litt redd for at den skulle fatte interesse for min lille “rotte” 😆 Jeg tok ingen sjanser og tok Tia på armen og jogget forbi. Vet ikke hvor reelt det er at en rev skulle bli interessert i å ta Tia jeg, men har man en liten hund som kan plukkes opp er det like greit å være på den sikre siden tenkte jeg 😉 hehe…

Nå er jeg riktig så fornøyd med dagens innsats så langt. Tia har fått hvilt seg 1 times tid så nå skal hun få frokost og så tusler vi opp til bøkene og dagens studieøkt :-) Ha en fin dag!

4 thoughts on “Første joggetur

  1. Jogge før frokost, imponerende. Jeg har vurdert det mange ganger men alltid bestemt meg for å heller sove lengre! Har du kjøpt deg sele eller løp du med vanlig bånd?
    Morsomt med reven. Yoshi burde vært med, han kunne vært vakt for Tia, Border Terriere er jo opprinnelig ment for reve jakt!

  2. Jeg ble ganske så imponert selv, hehe… Var veldig fristende å bare sove 45 min til altså, men var faktisk ganske deilig når vi først var ute :) Sele har vi alltid hatt, men jeg antar at det er magebelte du tenker på..? Har ikke kjøpt det enda, syns det er litt dyrt. Men jeg brukte MR-kobbelet, det er supert til jogging! Irriterer meg bare litt at jeg har kjøpt den bredeste modellen – noe vi absolutt ikke trenger, men men… Er vel ikke lenge til jeg har bestilt en smalere modell vel 😉

  3. Ja var magebelte jeg mente… veldig praktisk hvis du skal begynne med mye jogging/skii etc. Vi kjøpte på MyDog så da var Baggen beltet i hvertfall litt billigere, men dyrt nok! På baggen beltet så kan man bruke vanlig kobbel, men vi har i tillegg en “strikk” variant som jeg liker bedre på ski i hvertfall. På jogging likte jeg best vanlig siden da er det lettere å korrigere retningen til yoshi hvis han finner på å løpe ut i veien!

  4. Ja, Baggen beltet er kjempefint og jeg skulle gjerne hatt det. Meeen, det får vente litt til 😉 Foreløpig funker MR-kobbelet supert. Det funker jo som vanlig kobbel og når man trenger hendene fri er det bare å koble det rundt livet. Strikk er det i kobbelet så det er fint til jogging osv. Men gi lyd om du ser Baggen på tilbud :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *