Søtnosen

I dag har jeg som planlagt vært flink og lest masse 😀 Jeg hadde tenkt at Tia og jeg skulle gå en tur rundt Østensjøvannet ved lunsj, men pga regn utgikk det… Når skal det fine vårværet komme da??? Så Tia har vært tålmodig og flink og sovet i sengen sin mens jeg har vært kjip og lest hele dagen – skal innrømme at jeg har kjøpt henne litt ved å gi henne oksemuskel, men det behøver vi ikke henge oss opp i 😉

Det lettet litt på ettermiddagen i dag så jeg klarte å overtale Frode til å bli med på tur – tjohoo!!! Planen var vel egentlig å bare tusle en liten tur, men vips hadde vi gått rundt Østensjøvannet, gitt 😀 Tia syns det er utrolig kult å gå der om dagen – det er jo så mange fugler!!! Jeg prøver å holde henne rimelig under kontroll så hun ikke klarer å skremme fuglene, men det er ikke bare enkelt. Vi møtte faktisk noen som hadde hunden sin løs der i dag – det syns jeg IKKE noe om 👿 Nå er det faktisk en sårbar tid for fuglene der så jeg syns man skal ta litt hensyn! Sånn, måtte få ut litt frustrasjon også, hehe…

I kveld har jeg øvd litt triks med lille Tia-pia. Prøvde meg på noen bilder, men de ble så som så. Men hun er nå alltid så søt og god da så får legge ut skrytebilde likevel 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *