Tur med Yoshi, Melis, Nadia + matmødre :)

I dag møtte vi Ellen og Åse med Yoshi, Melis og Nadia på Skullerud for en tur. Veldig kjekt med turkompiser altså – det er så kjedelig å gå tur alene hele tiden 😐 Vi gikk vår vanlige runde med et obligatorisk stopp på Rustadsaga for bolle og varm sjokolade :mrgreen: Nam nam! Yoshi hadde litt å stri med på turen – 2 av tispene i “haremet” hans hadde løpetid. Tia er jo såpass tidlig i løpetiden at hun IKKE er klar og ganske så grinete så der fikk han klar beskjed om å holde seg unna. Nadia derimot var litt mer villig 😆 Så Yoshi fløy som en liten sprettball i dag, hehe…

Ellers har vi ikke gjort så mye i dag. Tia har slappet av og jeg har prøvd å lese litt… Det ble med et dårlig forsøk – får skjerpe meg i morgen 😉  Jeg har “pimpet” kommentarfeltet mitt i dag da, hehe… Hva jeg får til, hihi… Har også trikset litt med theme’t så jeg også kan bruke tags. Nå gjenstår det bare å se om jeg får til å bruke det  😳

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *