aj aj, skamme seg…

jeg er dårlig på å oppdatere her om dagen!!! Skamme seg… 😳   Anywho… Det har virkelig begynt å bli vår her i Oslo, det er så deilig å se at snøen forsvinner fort nå! Torsdag var det 1 april og med det ble det også slutt på friheten til vofsene – båndtvang fram til 20 august 😥 Jeg har forståelse for at dyrelivet er sårbart i denne perioden, men det er KJEDELIG å ikke kunne slippe Tia løs i skogen. Jeg har kjøpt langline som jeg skal bruke. Vurderer å ha magebelte så jeg slipper å holde i langlinen – jeg vet ikke om jeg tør å bare ha langlinen løs på bakken. Skulle det skje noe, har jeg ingenting å komme med… Vi får se :) Tia kunne uansett ikke gått løs nå for på torsdag begynte hun søren meg løpetiden sin også. Utrolig dårlig timet syns jeg – nå får vi ikke deltatt på den praktiske delen av agilitykurset hos Stovner hundeklubb… Tisper med løpetid er nemlig ikke tillatt på banen 👿 Og ikke nok med det… Hun kommer til å være ganske så høyløpsk når vi skal til Bergen om 2 uker – dette kan bli en interessant tur 😆 Stakkars Yoshi må sitte og lukte på forføreriske Tia hele veien over til Bergen, hehe… Vi skal passe godt på, vil ikke ha noen Dvergborder, Dvergterrier, Borderdverg, Borderpinscher eller whatnot 😯 Bur, bur, bur sier jeg bare 😆

Tia og jeg var på ny agilitytrening (forum Lundqvist) i går – tema for dagen var kontakt. Vi trente på at hunden skulle ta kontakt med fører etter et hinder slik at man har mulighet til å føre hunden til neste hinder. Det er jo ikke noe særlig om hunden bestemmer seg for en bane helt på egenhånd 😉  Tia hadde veldig lyst til å rase avgårde og ta neste hinder, men etter å ha stoppet henne i båndet 1 gang tok hun konseptet ganske bra 😀 Jeg syns hun var kjempeflink for mens vi holdt på raste det snø av taket hele tiden, dette er noe Tia syns er fryktelig skummelt. Så at hun klarte å holde fokus på meg og jobbe som en helt er jeg utrolig fornøyd med :) Flinke jenta mi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *